LA GUERRA DE VIETNAM

Bueno, volvemos de nuevo a publicar otra entrada pero ahora con nuevos miembros formado por Guillermo, Jaume y Ferran, que somos alumnos de 1º de Bachillerato. En ella podeis encontrar un juego de preguntas que se llama "Quiz" que está relacionado con el tema que estamos tratando acerca de la Guerra de Vietnam. Todas las preguntas van acompañadas de una imagen, un texto o un vídeo en los que se puede aprender los acontecimientos que se dieron en aquel momento de forma muy amena. MUCHO ÁNIMO Y SUERTEEE!!

3 comentarios:

  1. Empar dijo...:

    Hola. Etiquetar l'entrada amb el nom del tema; resaltar el tema d'alguna manera en l'escrit que heu fet en la presentació. Només he llegit les dues primeres preguntes: les possibles respostes de la primera són totes MOLT paregudes, no és pot poden posar totes amb un any de diferència; en la segona ja he detectat FALTES. Caldrà que reviseu el text, doncs és important no sols per a la nota, sinó per a un "document" públic, a l'abast de tot el món i fet per alumnes de batxillerat.

  1. Empar dijo...:

    CORRECCIÓ i AVALUACIÓ
    - FALTES i REDACCIÓ:
    . no heu revisat l'escrit
    . hi ha moltíssimes faltes, interferències lingüístiques, accents...
    .noms propis amb majúscula (p.e. en la 2ª pregunta hi ha 4 faltes detectades en els noms dels països, i en la pròpia paraula que acabe d'escriure)
    . "Nort" "nombrat" i moltes paraules més que heu posat no existeixen
    - CONTINGUT: no es fa cap referència a la divisió del país en dos després de la independència, ni a les causes del conflicte, es deixen de fer preguntes importants
    - 1ª preg: intervals d'anys en les repostes
    - 3ª preg.: redacció sintàctica de la pregunta, faltes
    - 4ª preg.: més faltes, respostes molt similars; independència respecte de quina
    potència?
    - 8ª pregunta mal escrita, no s'entén
    - 5ª la derrota del Japó no és un contingut central del tema; vos deixeu preguntar allò realment important
    - 6ª les guerrilles d'on?
    - 7ª interferències lingüístiques a "tutti ple"
    - 12ª preg: rebuscada
    - 13ª el president d'on?
    - 15ª realment és important el dia? NO
    - 18ª realment cal saber la xifra exacta? és això important?. El vídeo a més xifra les víctimes en 2,5 milions. Il.lustra millor preguntes relacionades amb l'inici del conflicte, les raons de la intervenció nordamericana. No s'aprofita la informació del vídeo per fer preguntes
    - 19ª incorrecta redaccció sintàctica

  1. Empar dijo...:

    Caldria que posareu ellink del blog historiaenpresent.

Publicar un comentario